DESIGNANDELEN - EN ANDELSBEVÆGELSE!?

Designandelen er et projekt, der arbejder med at styrke de kreative erhverv og øge anvendelsen af design

Designandelens projektteam har i den forbindelse samlet en bred vifte af regionens kreative kompetencer og designvirksomheder. Samtidig med, at der arbejdes "i marken" med at facilitere brugen af design. Formålet er at medvirke til at gøre design til en del af danske virksomheders forretningsmodeller og konkurrencemæssige fordele. 

Med inspiration fra andelsbevægelsens klassiske værdier som selvstændighed, selvstyre og fagligt fællesskab har vi som organisation etableret en ramme, der kan forene små designvirksomheders ambition om selvstændighed med behovet for de nødvendige ressourcer - til hele tiden at være på forkant med udviklingen indenfor design og innovation.

Indenfor organisationen investerer designvirksomhederne derfor tid og energi i fællesskabet ved forskellige faglige anledninger og får som afkast et tiltagende kendskab til hinandens kompetencer samt faglig viden og indsigt, ofte kombineret i tværgående samarbejdsaftaler.

Projektteamet bag Designandelen arbejder især med matchmaking, forretnings- og kompetenceudvikling samt interne og eksterne arrangementer.