Vi tilbyder

Traditionelt forbinder man design med smarte, smukke og funktionelle produkter, men design er langt mere end blot formgivning. Når vi taler om design, kan det ligeså godt handle om nye måder at organisere vores arbejde på.

Med inspiration fra blandt andet antropologi og sociologi er design også blevet til design-tænkning; en tilgang og metode til at frigøre kreativitet og skabe nyt. En metode, der ikke kun egner sig til at skabe nye produkter, men som også egner sig til udvikling af nye forretningsmodeller, brugerinterface, servicekoncepter eller design af offentlige services. 

Designmetoder og design-tænkning kan benyttes af stort set alle fagligheder. Design er ikke kun for designere, men repræsenterer en bred vifte af fagligheder inden for de kreative erhverv. Det giver erhvervslivet og det offentlige en unik mulighed for at få sammensat et traditionelt hold af forskellige fagligheder til løsning af opgaver. Design bør ikke overlades til én designer alene, men tværtimod være en opgave der deles på tværs af fagligheder i projektteams.
Tværfagligheden er det afgørende element i Designandelens arbejdsmetode, hvor design-tænkning og kreativitet kan komme fra alle faggrupper. Det drejer sig blot om at sætte fantasien og det kreative potentiale fri i os alle. 

Designandelen tilbyder: 

Opens internal link in current windowSparring 

Opens internal link in current windowMatchmaking 

Opens internal link in current windowAdgang til kompetencenetværk - en bred vifte af fagligheder  

Opens internal link in current windowAdgang til faciliteter 

Kompetenceudvikling 

Opens internal link in current windowNyheder 

Opens internal link in current windowAktiviteter