Video

Her finder du en række video'er fra de mange designforedrag der er holdt i Spinderihallerne og en introduktion til Designandelen.

FEM ÅR PÅ FEM MINUTTER

Få en kondenseret præsentation af Designandelen og det arbejde der er lavet på de fem år Designandelen har eksisteret.

ERHVERVSKONFERENCEN 2015
Designandelens konference løb af stabelen tirsdag 20. januar 2015. 

Erhvervskonferencen var ikke en afslutning, men starten på en ny erhvervsservice til fremtidens virksomheder. 140 gæster fra kommuner, erhvervsvirksomheder, designere, politikere og erhvervsfremmeaktører var mødt op for at få inspiration og høre erfaringer fra designandelens 5 års arbejde.
https://www.youtube.com/watch?v=B5q6jiri4iQ

VIDEOER FRA DESIGNFOREDRAG ER NU ONLINE

15-10-2013

Videooptagelserne fra Designandelens designforedrag er nu online! Gik du glip af et designforedrag, kan du se det her. 


MARIJE VOGELZANG
Eating-design
3. oktober 2013
Modsat "food designers" tager den hollandske designer Marije Vogelzang udgangspunkt i verbet ”at spise”. Marije er inspireret af fødevarers oprindelse, herunder historien, kulturen og tilberedningen, hvilket gør hende til en "spise designer".
www.marijevogelzang.nl

https://vimeo.com/79376959STUDIO MISCHER´TRAXLER
Design, installation, kunst & teknologi
27. august 2013
De to østrigske designer Katharina Mischer og Thomas Traxler, som står bag det prisbelønnede Studio mischer´traxler, er kendt for deres eksperimenterende designprodukter, møbler og installationer.
www.mischertraxler.com

https://vimeo.com/78899202


ANALOGIA PROJECT
Design, rum & installation
22. maj 2013
Bag Analogia Project står den italienske designduo, arkitekt Emilia Serra og designer Andrea Mancuso, hvis mission er, at udfordre vores rum-opfattelsesevne. Hør bl.a. hvordan uld og fiskesnøre skaber et innovativt møde mellem 2D og 3D.
www.analogiaproject.com  

https://vimeo.com/72477711


FRANK HÖHNE, TYSKLAND
Illustration - design & kommunikation
6. december 2012.
Den tyske designer Frank Höhne arbejder med kommunikation og design og har vundet flere priser for sine illustrationer og bl.a. lavet projekter for BMW, Nike og Dunlop.
www.frankhoehne.de

https://vimeo.com/56087807


LUÌS URCULO, SPANIEN
Det grafiske sprog - arkitektur, rum, video & illustrationer
6. december 2012.
Den spanske designer og arkitekt arbejder med video og design, og har lavet projekter for bl.a. Philippe Starck, Renault, Zara, Rolling Stone og biennalen "Architecture and Urbanism".
www.luisurculo.com

https://vimeo.com/56087807


PETER SKJALM OG HIROMICHI HARA
Arkitektur, design af legepladser, brugerinddragelse, mobilitet
17. april 2012
Den japanske designer Hiromichi Hara, Chiba University Japan og arkitekt MAA Peter Skjalm, fortalte om deres design og arbejde med at bygge legepladser - med særligt fokus på brugerinddragelse og mobile legepladser.


ROEL WOUTERS
Grafik, video, digitalt design
1. december 2011
Den taltntfulde kunstner og grafiske designer Roel Wouters fra Holland, er kendt for sine kreative musikvideoer og sit arbejde med kreative designløsninger til det moderne digitale samfund. Roel er en meget konceptuelt orienteret grafik- og mediedesigner og har læse grafisk og typografisk design.
www.roelwouters.com


INGA SEMPÈ
Design, interiør
16. juni 2011
Franske Inga Sempé er internationalt anerkendt for sine originale produkter. Hun arbejder bl.a. for de franske virksomheder Ligne Roset, Moustache, Domestic, Baccarat, den italienske virksomhed Luceplan, de skandinaviske virksomheder David Design, Hjelle, Almedahl´s og det amerikanske selskab Artecnica.
www.ingasempe.fr


MARTIN ALLAIS
Grafisk design, illustration, animation, video
5. maj 2011
Den sydafrikanske grafiske designer, illustrator, animator, VJ m.m. repræsenterer Latino Gráfico, den nye bølge inden for grafisk design. Martin Allais´ professionelle arbejde omfatter animation og video i form af projekter for firmaer som Nike, Smirnoff, Audi og MTV, andre tv-kanaler, magasiner samt et hav af andre kunder.
www.martinallais.com

https://vimeo.com/72477710


DANIEL RYBAKKEN
Lysdesign, installation
7. oktober 2010
Den norske designer Daniel Rybakken har en stor fascination af effekterne fra dagslys, og hans design udforsker mulighederne for at simulere dagslys ved brug af kunstigt lys. Den prisvindende designer har bl.a arbejdet og udstillet for SaloneSatellite, Superstudio, London Design Festival, Copenhagen Design Fair og 100% Norwegian Design.
www.danielrybakken.com


THE RUMPUS ROOM
Digital underholdning, reklame, installation
6. maj 2010
Den prisvindende engelske designer Tomas Roope står bag The Rumpus Room, som bl.a. har lavet opgaver for folk som Pet Shop Boys, Dell, MTV, Lynx, Vodafone og senest Xbox 360. Tidligere har Tomas Roope været partner i firmaet "Tomato Interactive", som bød på banebrydende løsninger for Nokia, Underworld, Ron Arad m.fl. Tomas Roope har vundet et hav af priser, bl.a. tre D&DA Silvers, og har talt på mange internationale konferencer. Han har undervist i produktdesign m.m. på Royal College of Art og produceret installationer til internationale udstillinger.
www.therumpusroom.tv

https://vimeo.com/12774306